Lirik lagu Irwansyah – Kutunggu Jandamu

amu aku cocok
Sejak dulu sudah bersama
Boleh di bilang berpacaran
Berdua kita serasi

Tapi kini lain
Kau malah berpaling dariku
Dan berjanji dengan yang lain
Aku ini kau campakkan

Reff:
Namun cintaku tak bisa
Begitu saja menerima
Kenyataan kau pergi dariku
Aku masih tetap cinta

Lalu kuputuskan kutunggu jandamu

[*]
Kutunggu jandamu
Maaf bila ku menyumpahi
Saking aku cinta padamu
Kau jandapun aku mau

Back to Reff:

Lalu kuputuskan.. kuputuskan kutunggu jandamu

Back to [*]

Back to Reff:

Lalu kuputuskan kutunggu jandamu

Tak bisa terima kau pergi.. dariku
Aku masih tetap cinta
Lalu kuputuskan kutunggu jandamu

download lagunya

search term : download lirik lagu irwansyah, lagu kutunggu jandamu by irwansyah, download mp3 irwansyah

About these ads

36 Responses to Lirik lagu Irwansyah – Kutunggu Jandamu

  1. alice says:

    eh … hlo …..
    eh kk q pny tmn nmnya cinta dan septriasa
    mereka berdua ngefens bngt lho ma km
    ^_^ hahahahahahahaha

  2. [...] Lirik lagu Irwansyah – Kutunggu Jandamu [...]

  3. [...] Lirik lagu Irwansyah – Kutunggu Jandamu [...]

  4. bulan says:

    best gak kagu irwansyah ya…he…..

  5. eika says:

    best gak lagu ni…aku suka sgt dgr

  6. nasyrah says:

    acha dan irwan pasangan yg serasi.

  7. qaish says:

    kelakar giler lagu nieyh!!!

  8. syazwani says:

    sedp ar lagu nie

  9. princess@ra2 says:

    nanti lah kamu buat apa.//////

  10. tisa says:

    best giler lagu ni… RANCAK!! maksud dier pown klakar… hahahahaha!!

  11. leeya says:

    lahu nie best gilerrrrrrr

  12. aira says:

    lahu nie, best bangat..setiap kali mesti dengar lahu nie..bye2..

  13. liya says:

    owkay..

  14. liya says:

    owkaylah………

  15. liya says:

    owkaylah………

  16. liya says:

    bagusnye lagu ni………

  17. lady gaga says:

    best gak lagu ni….
    ader saper nak chat ngan aq x…..

  18. DANIAL says:

    AKU X SUKE JANDE TAPI SUKE YANG SINGLE HE…..HE…….

  19. x suka jd janda tp
    lagu nie best lah…

  20. dhaniah says:

    best bangat si lagu ini……gue sama teman gue asyik bangat si mendengarnya……….

  21. ari_tashriq says:

    hello…

  22. ISSYA says:

    AKU SAYANG NGN SOWANG BUDAK NIE TPE DYE DA ADA YG PNYE SO AKU AKAN TUNGGU JANDA BUDK NIEWW!!

  23. reza says:

    irwansyah knpa pke putus sih sama acha???padahal kn cocok bngt tau…………..klo ada kesempatan balikan aja lg!!!

  24. liyana says:

    hai salam perkenalan……..untk you all

    wah!cocok banget wat org yg janda………erk,sorry.tp
    jgn lpe lyn hbs tau.cayarlh……….

  25. liyana says:

    hai ISSYA,sanggup ke tunggu smpi jnda……sorry klu2 busy body……..tpi klu dgr lgu nie kot,msti sanggup……okey……bestttttttttttt.

  26. camelia johari says:

    erm………mmg best giler ah lagu niee…
    mahu2….lagi irwanshah penyanyi nye……..lagi ahh best…….i like irwanshah

  27. qanitah says:

    irwansyah..dhla hensem..tapi suara pun merdu…saya haraplhkn satu hari nanti dpat jumpa irwansyah…chewaaah…mak saya pun suka ..adik saya hadi suka sangat dengar lagu “pencinta wanita”dalam loghat kelantan macamni ye “aku meme nok ko ore tino” sesapa nak kawan ngan saya hntarknlh e-mel ke qanitah1@gmail.com…offer e-mel jap boleh?..sorry..byer muaahhhzzz…..,sekian wawa

  28. fatin rabiatu says:

    irwanshah muka hansem but suara merdu jg satu je yang aneh buat lagu kutunggu jandamu lbh bait buat lagu lain bolehkan do your best ok GOOD LUCK

  29. melton says:

    hai ……. irwansyah?

  30. melton says:

    seronok oh lagu kau muka pun hensem he…he…he…

  31. qasrina says:

    salam,best giler lagu ni tapi kena tunggu jandake baru nak kawin heeeee ??????????bergurau je tapi klu jodoh tak ke mane2,wassalam.

  32. myra tazrina says:

    Q suKa SGT kt lGu Ne . .
    but cinta TERHALNG LH BEB ..

  33. min(kedah\cl) says:

    memang best lagu ni.huhuhuhuhu………

  34. All_view says:

    Wah. . .Lgu ne okeh bngeD
    i like it :))

  35. wah kak irwansyah best of the best ya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: